Vegansk pariserbøf | Vegansk pålæg

Vegansk pariserbøf | pålæg med rødbede, der smager som pariserbøf!

Savner du smagen af pariserbøf? Så prøv denne veganske pålæg med rødbede, bladselleri og sennepsdressing 🙂 Da jeg havde lavet den, spurgte jeg min kød-elskende kæreste, om han ville smage den… “Det smager ligesom pariserbøf!”, sagde han… Selvom det var nu ikke det, der var tiltænkt med retten 🙂 Men nu er den så døbt “Vegansk pariserbøf”!

Synsmæssigt ligner retten ikke ligefrem en pariserbøf, og tilberedningen er ej heller til at sammenligne. Men smagen af pålægget er meget derhenad!

Ingredienser

150 g rødbede
1 stængel bladselleri
1/2 løg
2 spsk rismælk
1 tsk sennep
1 tsk rød balsamico eddike
1 tsk honning/sirup
evt. salt og peber

Fremgangsmåde

Skær rødbederne i små tern og kog de 100 gram af dem i ca. 15 min, til de er møre. Lad de sidste 50 gram forblive rå. Skær bladselleri og løg i små stykker. Når de kogte rødbedetern er færdige, kan du hælde vandet fra og lade dem køle lidt. Bland derefter rødbedetern, bladselleri og løg sammen. Put nu lidt mindre end halvdelen af blandingen i en minihakker/blender, tilsæt sennep, rismælk, balsamico eddike og honning og kør det rundt. Bland massen tilbage i skålen med de resterende grøntsager og smag den “veganske pariserbøf” til med salt og peber 🙂

Vegansk pariserbøf

Nyd dit veganske pariserbøf pålæg oven på et lækkert stykke brød – jeg spiste den sammen med disse glutenfri quinoa-skorper med chiafrø 🙂

Vegansk pariserbøf, vegansk pålæg

God appetit! 🙂

Bedømmelse
recipe image
Opskrift på
Vegansk pariserbøf
Oprettet d.
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet arbejdstid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *