Kontorindretning: Alternativ opbevaring | Teakskænk med bar

Kontorindretning med teakskænk til opbevaring | Skab stemning på kontoret med DIY og genbrug

Kontorindretning: I den sidste tid har vi leget med kontorindretning i huset. Vi har vasket ned, slebet, malet, skrubbet, hamret og danset, inden vi er gået i gang med selve indretningen. Kontoret skal være vores “arbejdsplads”, når vi blogger til jer skønne mennesker, der vil læse vores indlæg. Derfor har det fået en central plads i huset – nemlig det største rum, som egentlig er husets “stue” på 18 m2. Vi er ved at være ret tilfredse med resultatet, så nu får i lov til at kigge med!

Stuen/kontoret så ud som på billedet her, da vi flyttede ind i huset.

kontor stue indretning

Genbrug og DIY

Det har været vigtigt for os at indrette et inspirerende, enkelt, stilrent og varmt rum – for så lille et beløb som muligt. Derfor er rummet primært skabt ud af genbrug, DIY-projekter samt ting, vi har fået foræret.

Kontorindretning: Genbrugsmøbler, hjemmelavet lampe, kaktus, byholmer lysestage og Samsø-plakat

Skænk i teaktræ

Den super smukke og meget velholdte skænk i teaktræ fra 60erne, har vi fundet i vores lokale genbrugsforretning for 1300 kr. Vi forelskede os begge i møblet ved første blik og smuttede hurtigt hjem og målte efter, om den nu var for stor… Heldigvis passede den helt perfekt i målene!

Skænken er lige præcis, hvad vi havde håbet på at finde til formålet, og da den var i rigtig god stand, har vi ikke skullet gøre så meget ved den, udover at gøre den ren (Snart følger et indlæg på bloggen, hvor vi viser og beskriver, hvordan vi har snedkeret og istandsat et teakskab til vores badeværelse).

Opbevaring

Skænken egner sig godt til vores behov for opbevaring på kontoret, så papirer, mapper og diverse kan ligge gemt af vejen bag det smukke teaktræ. Derudover synes vi, at reolen har en god balance mellem enkelthed, smukke deltaljer og varme. Og så er det bare helt vildt flot håndværk!

Hjemmebar

Flasker med rom, brandy og sherry har fundet sin vej frem fra køkkenskabet og ind på teakskænkens hylde med spejl i baggrunden. De fine flasker får nu lov til at pynte og skabe stemning i rummet som hjemmebar ved siden af brændeovnen.

Lampe

Lampen er re-designet af Malthe selv ud af tre forskellige genbrugslamper, dels fra gemmerne, dels hentet hjem fra vores lokale genbrug. Inspireret af Poul Henningsen (PH), er lampen designet, så der ikke er direkte udsyn til lyskilden. Den enkle lampe bidrager til rummet med et tidsløst og eksklusivt udtryk.

Kontorindretning: Barskab og opbevaring på kontoret af genbrugsmøbel fra 60erne

Billedramme

Billedrammen er også købt i vores lokale genbrug for 40 kr. I rammen sad et gammelt rose-broderi, som vi har udskiftet med en Samsø-plakat, vi fik foræret i “tilflytter-gave”, da vi flyttede til øen.

Lysestage

Kontorindretning: Lysestage i messing, by Holmer

I weekenden var vi på Formland messe og blev helt betaget af denne smukke lysestage “slim light” i messing fra by Holmer. Vi var så heldige at få en med hjem, som nu har fået plads på kontoret. Med sit tidsløse, enkle og elegante udtryk er den med til at forene den stemning, vi har ønsket at skabe i rummet. by Holmers lysestager “slim lights” er dansk designet og produceret, og fås i aluminium, messing og sort aluminium – se lysestagerne her.

Følg med på bloggen, hvor vi snart viser kontoret fra flere vinkler 🙂 

2 Replies to “Kontorindretning: Alternativ opbevaring | Teakskænk med bar”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.