Kærlighed i Rødkål | Veganske rødkålswraps

Kærlighed i rødkål | Veganske Rødkålswraps ala ‘håndmadder’

Kærlighed i Rødkål er friske grøntsager og krydret perlespelt – pakket ind i sprøde rødkålsblade. Nemme og lækre frokosthapsere!

Ingredienser til 4 stk “Kærlighed i Rødkål”

1 dl perlespelt
4 rødkålsblade
1/4 agurk
1 gulerod
1 håndfuld edamame bønner
1/2 æble
1 tsk karry
1 spsk soyasovs
1/2 avokado
1 citron
2 hvidløgsfed
Salt og peber

Fremgangsmåde

Kog perlespelt som anvist på emballagen. Tø edamame bønner op ved at overhælde dem med kogt vand.
Lav dernæst din avokadosmør ved at blende avocado sammen med hvidløg, saft fra 1/2 citron samt lidt salt og peber. Smag til og lad det trække.

avokadosmør

Nu kan du skære grøntsagerne til dine rødkålswraps i tynde stænger og skære æblet i tynde både.
Tag bladene af rødkålen og skyl dem.
Når perlespelten er kogt færdig, kan du hælde vandet fra og stege dem i olie på en pande ved middel varme. Tilsæt karry og soya, vend det hele rundt og steg det i ca. 5-7 min.
Imens dine perlespelt steger, kan du hælde vandet fra edamame bønnerne og pille dem, hvis de er i skal. Hæld saften fra den sidste halve citron hen over dem og drøs med groft salt.

Nu er du klar til at putte al kærligheden i dine rødkålsblade.

Fyld dine rødkålswraps

Start med at smøre hvert rødkålsblad med avokadosmør. Tilføj derefter de resterende ingredienser i den rækkefølge, du har lyst til og nyd “kærlighed i rødkål” sammen med en, du holder af… De spises nemmest med fingrene 😉

Kærlighed i rødkål, veganske rødkålswraps

God appetit! 🙂

Ser her, hvordan du også kan bruge edamame bønner i en lækker quinoa salat 🙂 

Salat med quinoa, grønkål og sennepsdressing

Bedømmelse
recipe image
Opskrift på
Kærlighed i wraps
Oprettet d.
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Samlet arbejdstid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *