Boligindretning – DIY ideer og inspiration

DIY projekter og ideer

Mangler du inspiration til dit næste DIY produkt? Måske inspirationen kan komme fra et af disse upcycle/genbrug og reuse produkter til boligen. DIY produkter behøver ikke at være pap og plastik. Vi laver udelukkende produkter, hvor designet er nøje overvejet. Derfor vægter vi materialernes kvalitet højt, så vores produkter og designs holder i mange år.

Designs til boligen

Få inspiration til lamper, toiletrulleholder, møbler, decor og andre fede DIY indretningsprojekter. Vi lægger løbende indlæg ind på bloggen med nye spændende ideer.

BUCHHOLM.dk

Konceptet på BUCHHOLM.dk´s DIY blog er, at du kan se fremgangsmåderne for et givent produkt, så kan du selv lave produktet hjemme. Hvis du ikke har tid eller lyst til at lave et produkt selv, kan du med tiden købe produktet her på siden. Følg os her på BUCHHOLM.dk samt på facebook, instagram og pinterest.

Materialer

Materialevalget til vores produkter er generelt med en tanke om genbrug og økonomi, samtidigt med, at designet så vidt muligt skal være bæredygtigt over tid. Altså at designet og materialerne har en kvalitet, som gør produkterne attraktive over en lang årrække – så må vi se om det holder stik 🙂
Vi går ikke på kompromis mht., fatninger og ledninger i vores lamper. Til dem benytter vi kun kvalitets porcelænfatninger, kvalitets ledninger og andre komponenter, så vi kan garantere, at vores produkter er sikrer og fungerer i mange år frem.

Vurdering
DIY
Navn
DIY
Beskrivelse
Diy projekter - ideer og inspiration, gør det selv eller køb design produkter her på BUCHHOLM.dk!
Forfatter
Publisher navn
BUCHHOLM
Logo